Wat wij doen

M&J Metal Welding heeft als werkterrein ongeveer 50 kilometer rond Veldhoven. Het specialisme van het bedrijf bestaat uit kwalitatief hoogstaande metaalbewerking in staal, aluminium en RVS. Hieruit worden eindproducten vervaardigd voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hierbij is altijd sprake van maatwerk. M&J Metal Welding Veldhoven ziet elk project, klein of groot, als een uitdaging en legt hierbij een grote creativiteit aan de dag, om zo een degelijk en uniek product te leveren.

Hierbij kunnen wij een goede prijs bieden aan onze klanten, aangezien wij een doelmatige bedrijfsvoering hebben. Alle constructieprojecten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die wij onszelf opleggen en worden volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Ruime ervaring

Met een ervaring van meer dan tien jaar heeft metaalbewerking geen geheimen meer voor M&J Metal Welding. Er worden zowel objecten ontworpen en gefabriceerd voor binnenshuis als voor buitenshuis. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen. U komt met een voorstel en wij bekijken de mogelijkheden voor uw unieke project. Veel is mogelijk en bespreekbaar bij M&J Metal Welding.

? Wij ontwerpen en vervaardigen objecten voor praktische doeleinden, maar ook worden objecten door ons gebouwd voor cosmetische doeleinden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de productie van design trapleuningen. Deze hebben een trendy uitstraling en zullen uw interieur ongetwijfeld verfraaien. Naar keuze kunt u zelf een ontwerp presenteren, maar u kunt er ook voor kiezen om onze creativiteit in te zetten om te komen tot een uniek concept.

Veel diverse oplossing met staal, aluminium en RVS

ZAKELIJKE KLANTEN

Afgestemd op uw persoonlijke wensen

Ook voor de productie van hekwerken en schuifdeuren en draaideuren bent u bij M&J Metal Welding Veldhoven aan het juiste adres.
Ter verfraaiing van uw tuinaanzicht kunnen wij voor u degelijke en aantrekkelijke tuintafels en bloembakken leveren. Deze geven een tuin een extra dimensie. Ook leveren wij afrasteringen voor tuinen in elk gewenst formaat, vijverranden en waterafvoeren en drains.
Een uniek concept, wat een blikvanger in uw tuin zal vormen is de exclusief bij M&J Metal Welding verkrijgbare watertafel.

Wij gaan graag de uitdaging aan

Voor het bedrijfsleven produceren wij onderdelen voor machines, onderstellen en bekledingen voor trappen. De VDL groep betrekt een grote variatie aan objecten en onderdelen van M&J Metal Welding. Tot onze opdrachtgevers behoort ook het Rijksmuseum in Amsterdam, in het verleden hebben wij een aantal interieurs hier ingericht.

Naast particulieren en bedrijven behoren ook ziekenhuizen tot onze klanten. Voor hen produceren wij onder andere palen voor infusen en kinderbedjes. Voor wasstraten kunnen wij bedieningszuilen vervaardigen. En ook verzorgt M&J Metal Welding in de regio Veldhoven standbouw voor beurzen en het inrichten van winkelpanden.

Voor verdere informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 040 23 518 14. Een e-mail sturen kan ook: info@mjmetalwelding.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Bent u overtuigd? Heeft u toch nog vragen? Neem contact met ons op via: 040 235 1814!