Wat wij doen

Het werkgebied van M&J Metal Welding strekt zich uit in een radius van ongeveer 50 kilometer rondom Tilburg. M&J Metal Welding verzorgt hoogwaardige metaalbewerking. Staal, aluminium en RVS worden verwerkt tot kwalitatief hoogstaande en duurzame eindproducten. Alle constructiewerkzaamheden worden volledig afgestemd op de behoeften van de doelgroep. Dit kunnen particulieren zijn, maar ook worden objecten ontworpen en vervaardigd voor bedrijven en instellingen. Er is altijd sprake van maatwerk, waarbij wij rekening houden met de eisen die de klant stelt aan onze producten. Ook houden wij rekening met het beschikbare budget. Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij onze klanten een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

Ruime ervaring

In de ruim 10 jaar van ons bestaan hebben wij in de regio Tilburg de vele mogelijkheden van metaalbewerking gestalte gegeven. Dit resulteert in een fraai of functioneel product met een goede duurzaamheid. Voor interieurs en exterieurs hebben wij een ruim assortiment aan objecten, welke volledig afgestemd worden op de situatie op locatie.

Veel diverse oplossing met staal, aluminium en RVS

PARTICULIERE KLANTEN

Afgestemd op uw persoonlijke wensen

M&J Metal Welding produceert objecten, welke een praktisch nut dienen, maar ook worden objecten ontworpen, die dienen ter verfraaiing van een interieur of een exterieur.

Door onze zorgvuldige werkwijze en grote mate van creativiteit kunnen wij voor particulieren trendy artikelen fabriceren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een design trapleuning, uitgevoerd naar keuze in staal, aluminium of RVS. U komt met een ontwerp en wij realiseren het voor u, of u laat onze fantasie de vrije loop. Ook verzorgen wij de fabricage van hekwerken, schuif- en draaideuren, alle van zeer degelijke en duurzame kwaliteit.

Ook ontwerpen wij tuintafels en bloembakken, deze kunnen een extra dimensie aan uw tuin geven, door een frisse uitstraling. Daarnaast produceren wij afrasteringen voor tuinen, randen voor vijvers en waterafvoeren en drains. Uitgevoerd in staal, aluminium of RVS. Om uw tuin in de regio Tilburg te voorzien van een absolute blikvanger, heeft M&J Metal Welding een uniek concept ontwikkeld; Een watertafel. Deze is exclusief verkrijgbaar bij ons.

Wij gaan graag de uitdaging aan

Het bedrijfsleven kan ons inschakelen voor de vakkundige productie van onder andere onderdelen voor machines, onderstellen en trapbekleding. Voor de VDL groep leveren wij een groot scala aan verschillende zaken. In het verleden hebben wij voor het Rijksmuseum in Amsterdam een veelheid aan interieurs ontworpen en gerealiseerd.

Voor dienstverlenende instanties zoals ziekenhuizen is M&J Metal Welding actief in het produceren van bijvoorbeeld infuuspalen en kinderledikanten.

Ook hebben wij de capaciteit om complete bedieningszuilen voor autowasstraten te bouwen en verder zijn wij actief in het verzorgen van complete standbouw voor een beurs en de inrichting van winkelpanden.

Wenst u nadere informatie over onze diensten en/of een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact met ons op op telefoonnummer 040 23 518 14 of stuur een e-mail naar info@mjmetalwelding.nl. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

Bent u overtuigd? Heeft u toch nog vragen? Neem contact met ons op via: 040 235 1814!