Metaalbewerking Helmond

In de omgeving van Helmond is M&J Metal Welding werkzaam. Het werkgebied omvat zo'n 50 kilometer rondom Helmond. Het specialisme bestaat uit metaalbewerking. Staal, aluminium en RVS worden gebruikt voor de afwerking tot eindproduct. Constructieprojecten worden uitgevoerd voor zowel particuliere klanten, als voor bedrijven en instellingen. Bij alle projecten hanteren wij het maatwerkprincipe. Wij inventariseren de wensen en behoeften van de klant en stemmen daarop een gedegen plan van aanpak af.

Sinds de oprichting van het bedrijf, inmiddels 8 jaar geleden, hebben wij het bewerken van staal, aluminium en RVS op een hoger plan gebracht. Door het leveren van maatwerk en uitstekende kwaliteit bij de productie van onze objecten en dat alles tegen een gunstige prijs, zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio Helmond. Wij ontwerpen en produceren objecten voor zowel binnenshuis in woningen en bedrijfspanden, maar ook voor buitenshuis hebben wij een breed scala aan toepassingen in het assortiment.

De producten, geproduceerd door M&J Metal Welding Helmond hebben een tweeledig doel. Het kan een praktisch doel dienen, maar ook een verfraaiing binnenshuis of buitenshuis betekenen. Voor particuliere klanten kunnen wij onder andere de volgende producten ontwerpen en fabriceren. Geheel afgestemd op de individuele wensen van de klant en op professionele wijze afgewerkt. U kunt onder andere denken aan de productie van design trapleuningen, uitgevoerd in staal, aluminium, of RVS. Deze zullen uw interieur een hele nieuwe uitstraling geven. Ook verzorgen wij de productie van hekwerken. In alle denkbare maten en uitvoeringen. Schuifdeuren en draaideuren worden door ons degelijk en duurzaam vervaardigd.

Voor toepassingen buitenshuis kunt u onder andere denken aan fraaie tuintafels en bloembakken voor plaatsing in de tuin, uitgevoerd in staal, aluminium of RVS. Ook tuinafrasteringen, vijverranden en waterafvoeren en drains eigenen zich goed om geproduceerd te worden van duurzame materialen als staal, aluminium en RVS. Als blikvanger in een tuin heeft M&J Metal Welding een uniek concept ontwikkeld: Een watertafel.

Voor het bedrijfsleven produceren wij een breed scala aan toepassingen. Een greep uit ons aanbod zijn machine onderdelen, onderstellen en de bekleding voor trappen. Tot onze opdrachtgevers behoort onder meer de VDL groep, voor wie wij talrijke artikelen produceren. Ook voor het Rijksmuseum in Amsterdam hebben wij een aantal interieurs mogen verzorgen.

Ziekenhuizen zijn onze afnemers van onder andere infuuspalen en kinderledikantjes. Voor autowasserettes vervaardigen wij bedieningszuilen. Ook zijn wij gespecialiseerd in de volledige standbouw voor beurzen en verzorgen totale inrichtingen van winkels.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog aanvullende vragen. Of heeft u een project in gedachten wat niet vermeld staat? Neemt u dan contact met ons op op telefoonnummer 040 23 518 14. Een e-mail sturen kan ook: info@mjmetalwelding.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Neem direct contact met ons op

keuken design
Omhoog