Metaalbewerking Den Bosch

Tot het werkgebied van M&J Metal Welding behoort de regio Den Bosch en omstreken, een gebied van zo'n 50 kilometer rondom Den Bosch. M&J Metal Welding heeft zich in de ruim 8 jaar van het bestaan toegelegd op allerlei vormen van metaalbewerking. Unieke objecten worden ontworpen en geproduceerd uit staal, aluminium en RVS. Constructies kunnen worden gemaakt voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 

Alle objecten die wij produceren zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant en zijn maatwerk. Naast onze reguliere werkzaamheden staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen. Heeft u een project wat u uitgevoerd wilt hebben door een professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Noem het ons, veel is mogelijk en bespreekbaar bij M&J Metal Welding Den Bosch!

Staal, aluminium en RVS heeft voor ons geen geheimen meer en wij kunnen er prachtige objecten mee verzorgen. U kunt daarbij denken aan het verfraaien van een interieur, maar ook voor het exterieur maken wij unieke producten op maat.

 

M&J Metal Welding produceert zowel objecten met een praktische toepassing, maar ook producten, voor verfraaiing bestemd worden door ons vakkundig vervaardigd. Voor particuliere klanten produceren wij onder andere trapleuningen, hetzij in stalen uitvoering of van aluminium of RVS. Uw interieur knapt er van op! Ook voor de productie van hekwerken en schuifdeuren en draaideuren bent u bij ons aan het juiste adres. Degelijk en duurzaam uitgevoerd staan deze objecten garant voor langdurig gebruik.

 

Een tuintafel of bloembak van staal, aluminium of RVS, geproduceerd door M&J Metal Welding is een mooie aanwinst voor uw tuin in Den Bosch en omgeving. Ook produceren wij afrasteringen voor de tuin, randen voor vijvers, waterafvoeren en drains. Een heel bijzonder en uniek concept betreft de watertafel voor in de tuin. Exclusief verkrijgbaar bij M&J Metal Welding.

 

Ook voor het bedrijfsleven vervaardigen wij een veelvoud aan producten. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in onderdelen voor machines, onderstellen en trapbekledingen. Een van onze grote afnemers is de VDL groep. Voor hen produceren wij een groot scala aan objecten.

Voor het Rijksmuseum in Amsterdam hebben wij in het verleden een aantal interieurs mogen bouwen.

 

Voor ziekenhuizen levert M&J Metal Welding Den Bosch onder andere palen voor infusen en kinderledikanten. Ook verzorgen wij de standbouw ten behoeve van beurzen en de inrichting van winkelpanden.

Bent u benieuwd wat wij verder voor kunnen betekenen? U bent één telefoontje verwijderd van de uitvoering van uw project: 040-23 518 14. U kunt ook een e-mail sturen op info@mjmetalwelding.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

 

Neem direct contact met ons op

Staal in uw interieur?
Omhoog