Wat wij doen

In de omgeving van Eindhoven is M&J Metal Welding werkzaam. Het werkgebied omvat zo'n 50 kilometer rondom Eindhoven. Het specialisme bestaat uit metaalbewerking. Staal, aluminium en RVS worden gebruikt voor de afwerking tot eindproduct. Constructieprojecten worden uitgevoerd voor zowel particuliere klanten, als voor bedrijven en instellingen. Bij alle projecten hanteren wij het maatwerkprincipe. Wij inventariseren de wensen en behoeften van de klant en stemmen daarop een gedegen plan van aanpak af.

Ruime ervaring

Sinds de oprichting van het bedrijf, ruim 10 jaar geleden, hebben wij het bewerken van staal, aluminium en RVS op een hoger plan gebracht. Door het leveren van maatwerk en uitstekende kwaliteit bij de productie van onze objecten en dat alles tegen een gunstige prijs, zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio Eindhoven. Wij ontwerpen en produceren objecten voor zowel binnenshuis in woningen en bedrijfspanden, maar ook voor buitenshuis hebben wij een breed scala aan toepassingen in het assortiment.

Veel diverse oplossing met staal, aluminium en RVS

PARTICULIERE KLANTEN

Afgestemd op uw persoonlijke wensen

De producten, geproduceerd door M&J Metal Welding Eindhoven hebben een tweeledig doel. Het kan een praktisch doel dienen, maar ook een verfraaiing binnenshuis of buitenshuis betekenen. Geheel afgestemd op de individuele wensen van de klant en op professionele wijze afgewerkt. U kunt onder andere denken aan de productie van design trapleuningen, uitgevoerd in staal, aluminium, of RVS. Deze zullen uw interieur een hele nieuwe uitstraling geven. Ook verzorgen wij de productie van hekwerken. In alle denkbare maten en uitvoeringen. Schuifdeuren en draaideuren worden door ons degelijk en duurzaam vervaardigd.

Wij gaan graag de uitdaging aan

Voor toepassingen buitenshuis kunt u onder andere denken aan fraaie tuintafels en bloembakken voor plaatsing in de tuin, uitgevoerd in staal, aluminium of RVS. Ook tuinafrastering, vijverranden en waterafvoeren en drains eigenen zich goed om geproduceerd te worden van duurzame materialen als staal, aluminium en RVS. Als blikvanger in een tuin heeft M&J Metal Welding een uniek concept ontwikkeld: Een watertafel. Voor het bedrijfsleven produceren wij een breed scala aan toepassingen. Een greep uit ons aanbod zijn machine onderdelen, onderstellen en de bekleding voor trappen. Tot onze opdrachtgevers behoort onder meer de VDL groep, voor wie wij talrijke artikelen produceren. Ook voor het Rijksmuseum in Amsterdam hebben wij een aantal interieurs mogen verzorgen.

Ziekenhuizen zijn onze afnemers van onder andere infuuspalen en kinderledikantjes. Voor autowasserettes vervaardigen wij bedieningszuilen. Ook zijn wij gespecialiseerd in de volledige standbouw voor beurzen en verzorgen totale inrichtingen van winkels.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog aanvullende vragen. Of heeft u een project in gedachten wat niet vermeld staat? Neemt u dan contact met ons op op telefoonnummer 040 23 518 14. Een e-mail sturen kan ook: info@mjmetalwelding.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Bent u overtuigd? Heeft u toch nog vragen? Neem contact met ons op via: 040 235 1814!