Wat wij doen

Het werkgebied van M&J Metal Welding strekt zich uit tot een gebied van 50 kilometer rondom Den Bosch. M&J Metal Welding heeft zich in de ruim 10 jaar van het bestaan toegelegd op allerlei vormen van metaalbewerking. Unieke objecten worden ontworpen en geproduceerd uit staal, aluminium en RVS. Constructies kunnen worden gemaakt voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Ruime ervaring

Alle objecten die wij produceren zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant en zijn maatwerk. Naast onze reguliere werkzaamheden staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen. Heeft u een project wat u uitgevoerd wilt hebben door een professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Noem het ons, veel is mogelijk en bespreekbaar bij M&J Metal Welding!

Staal, aluminium en RVS hebben voor ons geen geheimen meer en wij kunnen er prachtige objecten mee verzorgen. U kunt daarbij denken aan het verfraaien van een interieur, maar ook voor het exterieur maken wij unieke producten op maat.

Veel diverse oplossing met staal, aluminium en RVS

ZAKELIJKE KLANTEN

Afgestemd op uw persoonlijke wensen

Ook voor het bedrijfsleven vervaardigen wij een veelvoud aan producten. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in onderdelen voor machines, onderstellen en trapbekleding. Een van onze grote afnemers is de VDL groep. Voor hen produceren wij een groot scala aan objecten.

Voor het Rijksmuseum in Amsterdam hebben wij in het verleden een aantal interieurs mogen bouwen.

Wij gaan graag de uitdaging aan

Voor ziekenhuizen levert M&J Metal Welding onder andere palen voor infusen en kinderledikanten. Ook verzorgen wij de standbouw ten behoeve van beurzen en de inrichting van winkelpanden.

Bent u benieuwd wat wij verder voor kunnen betekenen? U bent één telefoontje verwijderd van de uitvoering van uw project: 040-23 518 14. U kunt ook een e-mail sturen op info@mjmetalwelding.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

Bent u overtuigd? Heeft u toch nog vragen? Neem contact met ons op via: 040 235 1814!