"Een ijzersterke formule binnen een ijzersterk bedrijf."

M&J Metal Welding PandDeze uitspraak vormt het fundament waarop M&J Metal Welding sinds 29 februari 2008 bouwt. M&J Metal Welding heeft zich met name gespecialiseerd op het gebied van RVS en Staal. 

Met behulp van de nieuwste technologie vervaardigt M&J Metal Welding elk denkbaar ontwerp voor de zakelijke als ook voor de particuliere markt. RVS ( Design) komt steeds vaker terug in allerlei ontwerpen en toepassingen.

Juist in deze tijd van economische neergang kunnen we constateren dat investeren in duurzaamheid en duurzame producten toch meer en meer de overhand gaan nemen, aldus eigenaar Michael Willems. 

Het bedrijf onderscheidt zich op een aantal gebieden ten opzichte van de bestaande markt. Denk daarbij niet direct aan de jarenlange ervaring, echter vooral aan innovatie. 

Ons adagium luidt; Metal Welding zet elk denkbaar ontwerp om in een op maat gemaakt product! 

M&J Metal Welding PandOm u een duidelijk beeld te geven, dit varieert van tuinmeubelen tot trapleuningen, van kookeilanden tot industriële machines en van tv-meubels tot op maat gemaakte RVS bewerkte barkrukken.  

Eveneens biedt M&J Metal Welding plaatst voor de reguliere RVS bewerking, zoals het buigen, het zetten, het knippen, het walsen en het lassen van RVS.  De geïntegreerde grafische afdeling maakt het uiteindelijke tot een allround bedrijf. 

Hier worden uw wensen en ideeën uitgewerkt tot een hoogwaardig eindresultaat. 

Wat heeft M&J Metal Welding u te bieden? 

  • Betaalbaar design in RVS
  • Laagste prijs garantie
  • Efficiency

 

 

 

Met een ruime ervaring en een grote gedrevenheid is M&J Metal Welding in de omgeving van Eindhoven werkzaam voor bedrijven, particulieren en instellingen met een breed dienstenpakket. Wij vervaardigen kwalitatief hoogstaande producten van staal, aluminium en roestvrijstaal. In onze werkplaats beschikken wij over eigentijdse en geavanceerde machines en gereedschappen. Bijna alle ontwerpen kunnen wij omzetten in een object voor verfraaiing binnenshuis of buitenshuis, maar ook functionele zaken bouwen wij volgens uw wensen.
Door onze grote creativiteit en onze efficiënte bedrijfsvoering krijgt ons motto gestalte:
“Een ijzersterke formule binnen een ijzersterk bedrijf”.

RVS heeft in de loop der tijd veel aan populariteit gewonnen voor vele toepassingen en objecten. Doordat wij bij de processen voor ontwerp en verwerking ons bedrijf doelmatig hebben ingericht kunnen wij de producten tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden. Wij bieden een uitgebreide productenlijn in roestvrijstaal. Hierbij kunt u denken aan producten voor het interieur, zoals tv-meubels, leuningen voor trappen en schuifdeuren, maar ook voor buitenshuis heeft RVS vele voordelen, zoals het niet kunnen roesten. Daarom gebruiken wij dit materiaal graag voor de productie van tuinmeubelen, hekwerken en tuinafrasteringen voor uw tuin of groenvoorziening in de regio Eindhoven.

In ons productaanbod voor de industrie vindt u op maat gemaakte onderdelen van talrijke verschillende machines. Particulieren doen een goede keus door ons een kookeiland te laten ontwerpen en deze geheel volgens uw wensen te bouwen.
Welk project u ook in gedachten heeft, wij zien er een uitdaging in en u kunt vertrouwen op onze expertise voor een degelijk en duurzaam object.
Ziekenhuizen kunnen ons inschakelen voor de productie van infuussteunen en kinderbedden. Ook volledige winkelinrichtingen en het verzorgen van standbouw voor een beurs is voor ons geen enkel probleem.

Als allround bedrijf kunnen wij kleine en grote projecten in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor heeft u altijd maar één aanspreekpunt, wat een duidelijke communicatie en goede komt. In onze werkplaats bevindt zich een geïntegreerde grafische afdeling en er is ook plaats voor traditionele RVS bewerkingen, zoals buigen, knippen, walsen en lassen.

Naast onze vaste klantenkring hebben wij voldoende capaciteit voor het accepteren van nieuwe opdrachten. Laat ons u informeren over de talrijke mogelijkheden. Wij beloven u een grote flexibiliteit en uitsluitend vakwerk. Wij vinden dat u als gewaardeerde klant dit verdient! Maatwerk is onze belofte. Uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren. Neemt u vandaag nog contact met ons op en laat ons u verbazen met een uitstekende kwaliteit, tegen een aantrekkelijk tarief.

Omhoog