Stalen Deuren

Stalen Deuren
Stalen deuren

Productie en montage van stalen deuren

Stalen binnendeuren in woningen, winkels en kantoren mogen zich verheugen in een toenemende populariteit. M&J Metal Welding produceert deze deuren op maat helemaal afgestemd op uw wensen en plaatst deze deuren op locatie.

Schuifdeuren en taatsdeuren op maat gemaakt

U heeft de keus uit solide stalen schuifdeuren of enkele of dubbele taatsdeuren die naar beide zijden geopend kunnen worden. Een schuifdeur betekent ruimtewinst doordat de deur naar binnen en buiten schuift. Taatsdeuren zijn aan de bovenkant en onderkant voorzien van een scharnier wat het openen naar beide zijden mogelijk maakt. Een stalen deur is in een interieur een echte eyecatcher. De deuren worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. In onze tekenafdeling wordt een ontwerp gemaakt nadat wij bij u op locatie de juiste maten hebben opgenomen en uw wensen in kaart hebben gebracht.

Stalen deuren in verschillende afwerkingen

Elke stalen deur is maatwerk. De afwerking kan gebeuren met een poedercoating. Dit geeft de deur een glanzend of mat uiterlijk of de indruk dat het zandkorreltjes bevat. Met de aanschaf van een stalen deur krijgt u een blikvanger in uw interieur. Het frame kan zo breed of zo smal gemaakt worden als u wilt. De deuren kunnen worden voorzien van (veiligheids)glas. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Zo kan de deur bijvoorbeeld worden onderverdeeld in drie of vier vakken met glas waardoor een uitstekende lichtinval wordt bereikt en de deur toch een zeer sterk geheel vormt.

Concurrerende tarieven

Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij u altijd concurrerende tarieven bieden voor de productie en montage van uw stalen binnendeuren. Ook bent u altijd verzekerd van een uitstekende nazorg. Is iets niet geheel naar uw zin of heeft u nog aanvullende wensen dan keren wij gewoon terug om het één en ander te bespreken en waar nodig op te lossen.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat de toegang tot uw woonkamer of eetkamer verfraait met een fraaie deur en kiest u niet voor hout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een aantrekkelijk alternatief. Neemt u voor alle mogelijkheden vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag bij u langs en sturen u een passende, vrijblijvende en concurrerende offerte die aansluit bij uw wensen en het beschikbare budget. Stalen deuren zijn onze passie en dat enthousiasme delen wij graag met u.

Tuinaccessoires

Heeft u toch nog vragen? Neem contact met ons op via: 040 235 1814!